Allergan Romania Natrelle Academy

In decursul lunii aprilie, din 2012 pana in 2015, s-a desfasurat la Bucuresti, cursul de formare profesionala Allergan Romania Natrelle Academy, sub egida companiei Allergan, in colaborare cu Dr Radu Ionescu, Trainer oficial Allergan, Key Opinion Leader Allergan.

Acest curs a fost primul dintr-o serie de intalniri de acest gen, pe care compania Allergan si-a propus sa le initieze in Romania sub forma unui program de Educatie Medicala Continua, in colaborare cu Dr. Radu Ionescu.

Cursul contine doua parti importante :

Partea Teoretica

– prezentare a implantelor Natrelle, rafinamente si masuratori personalizate pentru obtinerea unor rezultate predictibile in chirurgia sanului, descrierea celor mai noi si inovatoare tehnici chirurgicale actuale. Avantajele gamei Natrelle. (vezi programul)

Partea Practica

– doua cazuri LIVE SURGERY : o augumentare mamara primara si un caz complicat –augumentare mamara secundara. Cursantii au posibilitatea de a intra in sala de operatii impreuna cu Dr Radu Ionescu. (vezi programul)
Cursul se adreseaza Chirurgilor Plasticieni -Medici Specialisti si Primari- din Romania si Comunitatea Europeana. Limba oficiala a cursului este Engleza.

allergan-academy

In urma succesului acestui curs desfasurat in anul 2012, Compania Allergan a decis sa organizeze cursuri pana in 2015

Vezi video prezentare